Kapsejladsen 28. april 2017

Det er blevet tid til Kapsejladsen. Igen i år vil TÅGEKAMMERET naturligvis vinde mens de andre kæmper om Det Gyldne Bækken. Kom og vær med til at repræsentere TK i dit bedste kammer-kluns og bliv underholdt af vores intro. Det bliver en fest!

Det Officielle Afterparty - Kapsejladsen 28. april 2017

Kapsejladsen er slut og vi vandt! Det fejrer vi til afterpartyet, som bliver afholdt på Train. Der vil være god musik og lækre drinks, og det er jo det vi alle vil have. Se meget mere i FB-eventet.

Forårsreception 3. maj 2017

TÅGEKAMMERET består atter. Foråret er kommet, folk er glade - og dét skal fejres. Bestyrelsen inviterer til reception og byder på lidt godt til ganen.

Foredrag om Scientology 10. maj 2017

TÅGEKAMMERET holder foredrag med Robert Dam, der fortæller om sit liv i Scientology i 20 år samt afhoppet derfra. Medlemskab er påkrævet. Der vil være Café Bagefter bagefter.

Pubquiz 17. maj 2017

TÅGEKAMMERET holder pub quiz, hvor der vil blive dystet i vigtig viden og ligegyldig info. Der vil være Café før, under og efter quizzen. Mere info følger senere på facebook.

Majfest og revy 24. maj 2017

Uni-året er nu omme og det er blevet tid til TÅGEKAMMERETs fantastiske majrevy. Der er blevet øvet og revyisterne glæder sig til at gøgle løs på scenen og feste med dig bagefter.

Æggepustning 5. april 2017

Det er tid til årets mest glimrende arrangement. PR holder æggepustning med hvid glögg, pandekager og en masse hygge!

Karnevalsfest 10. marts 2017

Der afholdes karnevalsfest i Matematisk Kantine så find kostumet frem eller lav et til lejligheden.

VKF 22. februar 2017

FestUdvalget inviterer til Verdens Kedeligste Foredrag, hvor tre forelæsere dyster om at holde det kedeligste foredrag. Mon ikke det bliver ganske sjovt alligevel.

Foredrag 8. februar 2017

Per Vers vil forundre med "Ordlympiske Lege". Det sker kl. 19 i Aud. E og er GRATIS for medlemmer af TÅGEKAMMERET. Der vil i øvrigt være Café Bagefter bagefter.

Kyndelmissefest 3. februar 2017

Vinterens mørke er snart ovre - dét fejrer TÅGEKAMMERT og Broca's Bodega (Cognitive Science) med en fest i Matematisk Kantine.

Julefest og revy 21. december 2016

Kvarteret er slut, og det fejrer vi med en hylende morsom revy samt et brag af en fest. Kom og oplev en smuk BEST udføre en (forhåbentligt) lige så smuk Can Can, og hyg dig med dine medstuderende, inden de forsvinder til nær og fjernt i julesæsonen.

Foredrag med Csaba Setét 7. december 2016

Vi holder et foredrag med Csaba Setét, der fortæller om dét at være hjemløs og om kampen for rettigheder på gaden. Medlemskab er påkrævet. Der vil naturligvis være Café Bagefter bagefter.

Juleklip 30. november 2016

Julen står nok engang for døren, og i den forbindelse inviterer PR til jule-klippe-klistre-hygge på TÅGEKAMMERET kl. 15, så vi rigtigt kan få pyntet op. Der vil være lune æbleskiver og glögg.

BODYCRASHING 23. november 2016

Mange mennesker indtager underlige retter, og publikum jubler! Medicin kommer på besøg, og sørger for at holde vores deltagere i live, og der vil efterfølgende være Café Bagefter.

Temafest 11. november 2016

TÅGEKAMMERET holder temafest.

Jubilæumsfest 15. oktober 2016

TÅGEKAMMERET holder jubilæumsfest. Inviterede er G*BEST/FU.

Jubilæumsrevy 14. oktober 2016

I forbindelse med vores 60-års jubilæum holder vi her en åben jubilæumsrevy. Alle er velkomne.

Foredrag 11. oktober 2016

TÅGEKAMMERET holder et foredrag i anledning af 60-års jubilæet.

Reception 11. oktober 2016

Det er i dag TÅGEKAMMERETs 60-års fødselsdag. I den anledning holder vi en reception.

Løvfaldstur 8. oktober 2016

Vi holder løvfaldstur i anledning af vores 60-års jubilæum.

Stiftelsesfest 7. oktober 2016

TÅGEKAMMERET har fået ny bestyrelse, og i den forbindelse skal den nye CERM selvfølgelig indstiftes. Der vil være lækker mad og masser at drikke.

GF 18. september 2016

Generalforsamling. Det er her der vælges en ny sej bestyrelse og nogle nye seje FU'er

TK-open 14. september 2016

De åbne TÅGEKAMMER-mesterskaber i ædle discipliner som Neutrino, Fole-Banko, Vektorrally, og mange andre. Aftenen afsluttes med det infamøse Eurlloudeaux-spil. Cafébaren vil være åben hele aften med mulighed for køb af drikkevarer og sandwich.

Foredrag med Bonderøven 7. september 2016

Vi holder vores største og sejeste foredrag i dette bestyrelsesår. Det bliver med Bonderøven og det bliver mega nice. Der vil desuden være Café Bagefter.

Majfest med Revy 27. maj 2016

Året er omme og det er igen blevet tid til TÅGEKAMMERETs fantastiske revy. Der er blevet øvet og revyisterne glæder sig til at gøgle på scenen og feste med Jer bagefter.

Kapsejladsens Afterparty 6. maj 2016

Kapsejladsen er slut og vi vandt! Det fejrer vi til afterpartyet, som i år bliver afholdt på Train. Der vil være god musik og lækre drinks, og det er jo det vi alle vil have. Se meget mere i FB-eventet.

Kapsejladsen 6. maj 2016

Endnu engang er det blevet tid til Kapsejladsen. Som sædvanelig vil TÅGEKAMMERET vinde Kapsejladsen og nogle andre vil vinde Det Gyldne Bækken. Kom og vær med til at repræsentere TK i den pæneste kammer-T-shirt i kan finde og se vores seje intro. Det bliver vildt!

Forårsreception 4. maj 2016

TÅGEKAMMERET består atter. Foråret er kommet og alle er i godt humør. Bestyrelsen vil atter gerne invitere til reception og byder på lidt godt til ganen.