Kalender
Tilføj til din egen Google Calendar.
[Arrangementer 2015/16]
Onsdag den 7. september Foredrag med Bonderøven
Facebook-event
Vi holder vores største og sejeste foredrag i dette bestyrelsesår. Det bliver med Bonderøven og det bliver mega nice. Der vil desuden være Café Bagefter.
Onsdag den 14. september TK-open De åbne TÅGEKAMMER-mesterskaber i ædle discipliner som Neutrino, Fole-Banko, Vektorrally, og mange andre. Aftenen afsluttes med det infamøse Eurlloudeaux-spil. Cafébaren vil være åben hele aften med mulighed for køb af drikkevarer og sandwich. Tilmelding til turneringer sker på TÅGEKAMMERET indtil d. 15/9 kl 16.
Lørdag den 8. oktober Løvfaldstur Vi holder løvfaldstur i anledning af vores 60-års jubilæum.
Tirsdag den 11. oktober Reception Det er i dag TÅGEKAMMERETs 60-års fødselsdag. I den anledning holder vi en reception.
Tirsdag den 11. oktober Foredrag TÅGEKAMMERET holder et foredrag i anledning af 60-års jubilæet.
Lørdag den 15. oktober Jubilæumsrevy (1. revy) TÅGEKAMMERET holder jubilæumsrevy. Inviterede er G*BEST/FU.
Lørdag den 15. oktober Jubilæumsrevy (2. revy) TÅGEKAMMERET holder jubilæumsrevy. Inviterede er G*BEST/FU.
Lørdag den 15. oktober Jubilæumsfest TÅGEKAMMERET holder jubilæumsfest. Inviterede er G*BEST/FU.
[Tidligere arrangementer]
Fredag den 27. maj Majfest med Revy Året er omme og det er igen blevet tid til TÅGEKAMMERETs fantastiske revy. Der er blevet øvet og revyisterne glæder sig til at gøgle på scenen og feste med Jer bagefter.
Fredag den 6. maj Kapsejladsen Endnu engang er det blevet tid til Kapsejladsen. Som sædvanelig vil TÅGEKAMMERET vinde Kapsejladsen og nogle andre vil vinde Det Gyldne Bækken. Kom og vær med til at repræsentere TK i den pæneste kammer-T-shirt i kan finde og se vores seje intro. Det bliver vildt!
Fredag den 6. maj Kapsejladsens Afterparty Kapsejladsen er slut og vi vandt! Det fejrer vi til afterpartyet, som i år bliver afholdt på Train. Der vil være god musik og lækre drinks, og det er jo det vi alle vil have. Se meget mere i FB-eventet.
Onsdag den 4. maj Forårsreception TÅGEKAMMERET består atter. Foråret er kommet og alle er i godt humør. Bestyrelsen vil atter gerne invitere til reception og byder på lidt godt til ganen.
Onsdag den 27. april Foredrag med Gert Rune Kl. 19 i Aud E holder Gert Rune foredrag om forandring og viljestyrke. Gert Rune har i en tidlig alder mistet sit venstre ben i kampen mod kræft, men har siden gennemført en Iron Man og vundet adskillige medaljer som elitesvømmer.
Medlemskab er påkrævet. Der vil naturligvis være Cafe Bagefter.
Fredag den 15. april Pubquiz TÅGEKAMMERET holder pub quiz, hvor der vil blive dystet i paratviden, ubrugelig viden samt viden om pirater. Tilmeld jer på FB-eventet, der er et link til hvor i kan stille et hold.
Der vil være Café før, under og efter quizzen.
Fredag den 11. marts Karnevalsfest Der afholdes karnevalsfest i Mat.Kant så find kostumet frem eller lav et til lejligheden.
Onsdag den 9. marts Æggepustning Her kommer det vigtigste arrangement på året. Vi puster til nogle æg, drikker noget gløg, spiser nogle pandekager og hygger os generelt rigtig meget!
Torsdag den 3. marts Lanciers Vi gentager succesen fra tidligere år, og inviterer musikere der kan spille op til dans, så hvis du også vil danse Lanciers, så kom og vær med!
Onsdag den 2. marts Foredrag med Peter Kofod Vi holder et foredrag med Peter Kofod som snakker om Edward Snowden, masseovervågning og computersikkerhed. Det bliver spændende og der vil være Café Bagefter.
Mandag den 22. februar Kortspilsuge Kender du heller ikke til alle de gamle kortspil som fra tid til anden spilles på TÅGEKAMMERET? Så kom og lær dem! Ninni vil i denne uge lære fra sig, så vi alle sammen kan blive bedre til at spille kort.
Onsdag den 17. februar VKF Verdens Kedeligste Foredrag. 3 forelæsere dyster om at holde det kedeligste foredrag. Det bliver garanteret ganske sjovt alligevel.
Fredag den 5. februar Kyndelmissefest Vinteren er snart ovre og vi går mod lysere og varmere tider. TÅGEKAMMERET fejrer det med en fest i Matematisk Kantine.
Onsdag den 16. december Julefest med Revy Anden kvarter er overstået og det fejrer vi med en kæmpe fest og tilhørende revy. Kom og se vores fantastiske revy med Can Can og fest med revyisterne og alle dine læsemakkere bagefter (husk at tage dine læsemakkere med).
Fredag den 11. december Lucia Det årlige Luciaoptog afholdes. Vi går rundt på gangene på Matematik, Fysik, iNano og Rektoratet og spreder glæde med smuk sang!
Onsdag den 2. december Juleklip Julen sig nærmer, pynten TK dækker! PR holder juleklip og alle er velkommen til at hjælpe med at pynte TÅGEKAMMERET op. PR vil sørge for lune æbleskiver og gløgg.
Onsdag den 25. november Foredrag Vi holder et foredrag med science fiction-forfatteren Svend Åge Madsen. Han kommer og fortæller om hvad vi kan bruge science fiction til og hvordan det påvirker samfundet. Det bliver nice og der vil være Café Bagefter.
Fredag den 13. november Vinterfest Vinteren nærmer sig. Vi fejrer det med et brag an en fest i MatKant. Der vil til denne fest være 'Fredag d. 13' tema, da det er fredag d. 13. Der vil derudover være hele to happy hours og festen lukker først kl. 3:00. Det bliver vildt, så gå ikke glip af det.
Onsdag den 4. november BODYCRASHING BODYCRASHING er en dyst i at indtage diverse ting. Det bliver uden tvivl sjovt at kigge på! Det vil desuden være Café Bagefter.
Fredag den 9. oktober Stiftelsesfest En ny CERM er valgt og han skal indstiftes! Kom til vores stiftelsesfest og skål med CERM. Der vil være lækker mad, lækre drinks og lækre øl. Skål!
Tirsdag den 29. september Tiltrædelsesreception TÅGEKAMMERET har afholdt generalforsamling, og en ny bestyrelse er valgt for året 2015/2016. Vi inviterer derfor til reception, hvor I vil få mulighed for at møde den nye bestyrelse og det nye festudvalg. Vi byder på smørrebrød og lidt godt til ganen fra kl. 16.30.
Søndag den 20. september GF TÅGEKAMMERETs generalforsamling 2015. Ny BEST og 10 dugfriske FU'er blev valgt.
Onsdag den 16. september TK-Open De åbne TÅGEKAMMER-mesterskaber i ædle discipliner som Neutrino, Fole-Banko, Vektorrally, og mange andre. Aftenen afsluttes med det infamøse Örlloodue-spil. Cafébaren vil være åben hele aften med mulighed for køb af drikkevarer og sandwich. Tilmelding til turneringer sker på TÅGEKAMMERET indtil d. 15/9 kl 16.
Onsdag den 9. september Foredrag med Joan Ørting Rækken af forrygende foredrag afsluttes af en aften i selskab med Joan Ørting. Du ved hvem hun er, du kender vores foredrag, det skal nok blive en god aften. Der vil være CaféBagefter bagefter, hvor foredraget kan diskuteres over en øl og med en sandwich i kæften. Billetsalg sker foran MatKant fra fredag d. 4/9. kl 11-13.

Fredag den 28. august Rushyg Den store TÅGEKAMMER-velkomstfest for de nye studerende. Tutorerne er også velkomne, således at russerne har mulighed for at give deres turorer øl, som tak for en god introperiode. Festen er med festmåltid fra kl 18 og kræver tilmelding. Alle andre studerende er velkomne fra kl 01. Festen slutter kl 02.

Husk også at TÅGEKAMMERET holder bestyrelsesmøde hver torsdag kl. 19.30.
Alle er velkomne.
Alle til tiden fremmødte får en gratis pilsner-øl, cocio eller sodavand.